راه های پیشگیری از بیماری گرمازدگی
با چکاندن چند قطره آبلیمو در آب آشامیدنی و افزودن مقدار کمی نمک دریایی، ترکیب مناسبی به دست میآید که میتواند کمک زیادی به پیشگیری از بروز گرمازدگی کند.
بهترین کار برای جلوگیری از گرمازدگی مصرف آب خنک به میزان مناسب است و در صورتی که گرمازدگی طولانی شود بهتر است نمک دریایی و آبلیمو به آب آشامیدنی اضافه کنیم زیرا علاوه بر از دست دادن آب به هنگام گرمازدگی مقداری از املاح بدن مثل سدیم نیز از دست می رود که با اضافه نمودن نمک دریایی، بدن را به حالت تعادل برمی گردانیم
همچنین تا جایی که ممکن است از نوشیدنی های شیرین استفاده نکنید چرا که هضم قند نیاز به آب دارد و عاملی برای دفع آب بدن است.
استفاده
از خاكشير يخ زده براي جلوگيري از گرمازدگي موثر است. براي جلوگيري از
اسهال و تأثير خنكي، خاكشير بايد به شكل يخ زده يا همراه خورده يخ مصرف
شود، در غير اين صورت ملين و اسهال آور است.
تخم شربت در حقیقت دانه گیاه ریحان است که به علت داشتن ترکیبات لعابدار به صورت محلول در آب (شربت) استفاده میشود و می تواند آب را در بدن نگه دارد. لعاب این دانهها پس از جذب آب، به صورت ژلهای درمیآید که میتواند برای رفع عطش مورد استفاده قرار گیرد.
میوههایی مانند آلبالو، خیار و هندوانه نقش بسزایی در تنظیم درجه حرارت بدن دارند.
منبع: بی باک